Velkommen til denne nettsiden!
  • 1450542e-49da-4e6d-95c8-50e15495ab20

Hvordan velge keramiske vaser?Forholdsregler ved kjøp av keramiske vaser!

Mange liker å plassere keramisk håndverk hjemme for å gjøre hjemmene deres mer kunstneriske.Keramiske vaser er favoritten til mange mennesker.De gjør innendørsrommet mer utsøkt og fullt av kunstnerisk atmosfære.Hvordan velge keramiske vaser?Hva er forholdsreglene for å velge keramiske vaser?

 

YSv0311-01-4

 

Hvordan kjøpe keramiske vaser

1. Sjekk flaskemunningen
Hvis munningen på den keramiske vasen er kuttet, bør du være oppmerksom på om det er stubbkollaps ved munnen.Hvis munningen på vasen er åpen, vær oppmerksom på om overflaten på undermunnen er flat.

2. Sjekk farge
Når du kjøper keramiske vaser, bør du også være oppmerksom på om fargen på kroppen er ensartet, spesielt når du kjøper typer med tunge farger.Den ensartede fargen indikerer nøye utførelse og mer tekstur.

3. Sjekk flaskebunnen
Vær oppmerksom på om bunnen av vasen er stabil.Sett vasen på flyet og berør den forsiktig for å se om vasen faller ned under risting.Vanligvis er den stabile bunnen av vasen bedre.

4. Sjekk partikler
Vær oppmerksom på om det er svarte granulære gjenstander på overflaten av vasen.Vanligvis er utseendet til slike partikler forårsaket av siviliserte materialer.Det spiller ingen rolle om partiklene er små, men hvis de er større enn 5 mm, prøv å ikke kjøpe dem.

5. Se etter blemmer
Sjekk også om det er mange bobler på overflaten av den keramiske vasen.Hvis det er mange bobler i vasen og de er konsentrert sammen, så bør du ikke velge.Eller antallet bobler er lite, men diameteren er stor.Glasuren til denne vasen er ikke delikat og glatt nok, med dårlig tekstur og kort levetid.

 

YSv0311-01-6

 

Forholdsregler for kjøp av keramiske vaser

1. Når du kjøper keramiske vasepynt, velg ikke de med fargedekor på glasuren, spesielt de med fargemaling på innerveggen av keramikken.Du kan velge en keramisk vase med underglasurfarge eller underglasurfarge.
2. Etter å ha kjøpt en keramikkvase anbefales det å koke den med eddiken vi vanligvis drikker og bløtlegge den i flere timer.Dette kan fjerne skadelige stoffer på keramikken og redusere den potensielle skaden av keramikk på menneskekroppen.
3. Sjekk utseendet og formen til keramikken for å se om det er flekker, skader, bobler, flekker, torner eller til og med sprekker på overflaten.Slike keramiske vaser har kvalitetsproblemer.
4. Når du velger gull- og sølvdekorasjoner på overflaten, kan du tørke dem med hendene for å sjekke om de vil falme.De som ikke blekner er autentiske.
5. Bank forsiktig på den keramiske vasen, og den klare lyden er autentisk.
6. Når du velger keramiske vasepynt, bør du være oppmerksom på om glasurfargen på den keramiske overflaten og glansen på bildet er koordinert.Uniform.


Innleggstid: Nov-07-2022